UDTALELSER

Godmorgen Inge🌸

Jeg har det fantastisk.

Stor Tak for din Store indsats og vejledning🌺

Så kan jeg sove, igen, sover nu fast fra 22 til 7 dejligt, giver også overskud  og bedre humør 😀

Masser af kram til dig  HJS

Jeg er virkelig taknemmelig for den hjælp jeg har fået fra Inge.

Jeg har endometriose og har gået flere år hos en overlæge (og professor) på Skejby sygehus. Som behandlingsmulighed kunne jeg vælge i mellem minipiller (som ikke fungerer for mig) og kunstig overgangsalder (no way! jeg reagerer ret kraftigt på kunstige hormoner). Det var på grænsen til tilfældigt, at jeg talte med Inge om dette. Med Inges hjælp, blev jeg smertefri på rekordtid og er nu i balanceringsfasen. Og jeg kan slet ikke få armene ned.

Det er en meget vigtig og relevant viden Inge har. Jeg er stadig forarget over, at denne viden ikke er tilgængelig indenfor det etablerede system.

Jeg skal på det varmeste anbefale en konsultation hos Inge, hvis man er kvinde og fyldt 40 eller man mener at opleve nogle af de symptomer som Inge oplister – og det kan kun gå for langsomt hvis man har endometriose.

Eva

Jeg har været i et hormonforløb hos Inge, da jeg kunne mærke min energi og handlekraft var svækket. Jeg var begyndt tendens til bryster selvom jeg er slank. Jeg ville gerne have tjekket mit testosteron og andre hormoner. Min hormon test viste nogle lave contra høje niveauer af hormonerne.

Inge har på en god måde vejledt mig i en bedre livsstil, lidt kostændringer, relevante kosttilskud for mænd og et enkelt naturligt hormon tilskud.
Alt det har gjort, at jeg har fået mere energi, er begyndt at tabe mig de rigtige steder og føler min styrke er på vej tilbage.

Kan kun give Inge mine bedste anbefalinger. ?

Mand, 60 år

Hormonterapi forløb hos Inge Andersen
Jeg vil varmt anbefale et hormonforløb hos Inge. Det er nogle af de bedste penge jeg har brugt på mig selv i mit liv. Jeg ville personligt have ønsket, at jeg fik den viden og hjælp jeg får nu for 15 år siden. Jeg har lidt af træthed og migræner siden den tid, og de sidste 2 år har jeg taget meget på på maven og lårene, nu har jeg fundet ud af at det kommer af koks i hormonerne.

Jeg har nu brugt naturidentisk progesteron creme i et par mdr. og mine migræner er mere end halveret, min energi meget på vej op og de 15 kg jeg har taget på de sidste par år de er på vej væk ?

I går sagde min mand til mig, at jeg er blevet så meget mere glad og mere tilfreds i mig selv ?

Så tøv ikke, få et hormon tjek, og giv dig selv den bedste gave.

Katarina Jørgensen

Tak til Inge for at ligge øre til alle mine problemer med overgangsalder, svedeture mm.

Blev fint guidet ind i hvordan testen udføres og vejledningen efter gav mig et fint overblik over mine hormonelle ubalancer mm og hvordan jeg kan sætte ind med kost, kosttilskud, udrensninger og tilskud af det naturlige hormon progesteron. Har sat ind med alle sejl og kan allerede nu mærke mere energi og færre symptomer. Der er noget vej endnu, men Inges vejledning har givet mig modet til at sætte all ind.

Jeg vil ha et liv i balance som hun siger. 

Gitte J

Click edit button to change this text.

Click edit button to change this text.

Click edit button to change this text.