INGE ARUNIMA ANDERSEN

Jeg hedder Inge Arunima Andersen, er uddannet socialpædagog og har arbejdet i forskellige pædagogiske områder de sidste 25 år.

Sideløbende har jeg uddannet og fordybet mig i forskellige andre uddannelser, kurser og forløb, blandt andet inden for krops- og gestaltterapi, danse bevægelses terapi, Traume Release Exercise, kropsterapi og Naturlig Hormon Terapi, hvor igennem jeg har udviklet mig både personligt og fagligt.

Min rejse igennem livet har været lidt af en rollercoaster men har også gjort mig, til den jeg er.

Da jeg selv har oplevet hvad hormonelle ubalancer, stress mm kan gøre ved krop og sjæl, har jeg sat mig ind i, hvad der sker i kvindens krop op til og i overgangsalderen.  Og hvor stor betydning hormonelle ubalancer har for vores krops velvære og sundhed.

De erfaringer jeg har fået fra min egen situation gør, at jeg kan forholde mig til dine frustrationer og magtesløshed og du ikke behøver at forklare dig. Jeg ved hvordan du har det !

Da jeg var midt i 30erne ville jeg gerne have børn, men trods alle forsøg lykkedes det ikke, så jeg prøvede først alm. insemination og senere mikroinsemination med diverse syntestiske hormoner sprøjtet direkte ind i min krop. Tre forsøg på et år og 27 kilo tungere og en psyke der hang i laser.  Hvor ville jeg gerne have vidst, hvad jeg ved i dag, så jeg kunne have gjort noget andet.

Senere i livet fik jeg en alvorlig stress og binyretræthed, som udviklede sig til udbrændthed. Mistede derfor mit job og brugte en del tid på at sætte mig ind i, hvad det hele var for noget og hvad kunne jeg selv gøre. Da jeg begyndte at få det bedre, gik jeg i overgangsalderen med diverse hormonelle ubalancer, lavt stofskifte mm.

Ved hjælp af Naturlig Hormon Terapi, stresshåndtering, ændringer i min kost, kosttilskud, terapi og arbejde med min krop på mange planer har jeg fået det fantastisk og kan igen føle livsglæde og vitalitet.