Revideret: 24 maj 2018

GENERELT

Hormonterapeuten.dk
Trøjborgvej 62 1 th
8200 Arhus N

info@hormonterapeuten.dk

Telefon 22835536

CVR-nummer 37376825

Hormonterapeuten ejes og drives af Inge Arunima Andersen.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside indsamler og behandler jeg en række personoplysninger.  Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev eller køber et NHT eller terapeutisk forløb.

PERSONOPLYSNINGER

For at du kan skrive dig op til nyhedsbrev, indhenter jeg en række persondata. Disse persondata udfylder du selv, når du tilmelder dig nyhedsbrevet. Det drejer sig om dit fornavn (og efternavn, hvis du taster det) og din e-mail adresse. Du skal specifikt krydse af, at du vil skrives op til mit nyhedsbrev.

Når du køber noget hos mig, indhenter jeg også nogle persondata. Det vil typisk være navn, adresse, tlf, mail, og i forhold til test din fødselsdato.

Når jeg sender et spørgeskema ud til dig ift. en NHT vejledning vil der være en formular i spørgeskemaet hvor du giver tilladelse til at jeg må opbevare din oplysninger indtil det ikke længere er aktuelt.

Google Analytics: Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger via Google Analytics: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

I det omfang du selv giver samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev.

Hvis du lægger en kommentar på et blogindlæg opbevarer jeg de oplysninger, du selv afgiver i kommentaren. Ønsker du at få din udtalelse korrigeret eller slettet skal dette ske via dine nedenstående rettigheder.

Hormonterapeutens behandling af personoplysninger lever op de til enhver tid gældende krav, herunder sikkerhedskrav, der følger af persondataforordningen samt tilhørende bekendtgørelser og vejledninger. Hormonterapeuten vil ikke behandle brugerens persondata, medmindre der er et legitimt behov herfor. Personoplysningerne videregives ikke til tredjeparter udover det allerede beskrevne.

Brugeren kan på begæring få oplysning om, korrigeret eller slettet, oplysninger om brugeren, der behandles hos Hormonterapeuten ved at anmode om det. Dette gøres ved at sende en mail på mailadressen info@hormonterapeuten.dk.

COOKIES

Hormonterapeuten.dk anvender nødvendige funktions cookies for overhovedet at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper mig desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så jeg løbende kan optimere og målrette hjemmesiden, så du får en bedre oplevelse.

HENVENDELSER

Hvis du henvender dig til mig på mail, gemmer jeg dine oplysninger og indhold i mails med det formål at kunne kommunikere med dig fremadrettet og for senere at kunne dokumentere korrespondancen.

SIKKERHED

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

FORMÅL

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger for at kunne levere de services og ydelser, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

PERIODE FOR OPBEVARING

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

VIDEREGIVELES AF OPLYSNINGER

Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt.  Oplysningerne anvendes til målretning af markedsføring.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

INDSIGT OG KLAGER

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@hormonterapeuten.dk.  Hvis du vil klage over behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.